Gépjármű-asszisztencia

17 Forint / naptól helyszíni javítás és gépjárműmentés
Érdekel
A gépjármű-asszisztencia egy olyan biztosítás, amely a biztosított gépjármű műszaki meghibásodása, üzemzavara vagy egyéb okú menetképtelensége (baleset, akkumulátor lemerülés, hibás tankolás stb.) esetén nyújt segítséget.
Milyen járművekre köthető gépjármű-asszisztencia?
Személygépkocsi
Motorkerékpár
Kistehergépjármű (max. 3,5t)
Milyen esetekben nyújt segítséget? *
Defekt
Akkumulátor lemerülés
Motorhiba, műszaki vagy elektromos meghibásodás
Baleset
Hibás tankolás
Kifogyott üzemanyag
Betört, bezárt autókulcs
Milyen szolgáltatást nyújt? **
Helyszíni javítás
Gépjárműmentés
Szállás és utaztatás
Cseregépjármű
Őrizet és tárolás
Visszautaztatás a megjavított autóért
Gépjármű kölföldről történő hazaszállítása
Elérhető csomagok ***
Helyi csomag
6 050Ft/év
17Ft/nap
Csak helyszíni javítás és gépjárműmentés
50km elszállítás évi 2 alkalommal
Magyarország
Regionális csomag
9 300Ft/év
25Ft/nap
100km elszállítás évi 2 alkalommal
Magyarország
Prémium csomag
15 200Ft/év
42Ft/nap
100km elszállítás évi 2 alkalommal
Európa
Prémium plusz csomag
18 300Ft/év
50Ft/nap
200km elszállítás évente korlátlanul
Európa
Érdekel
* A felsorolás nem teljeskörű; ** Az egyes szolgáltatások elérhetősége a választott biztosítási csomagtól függ; *** A biztosítási fedezet területi hatálya kiterjed Európa összes országára, illetve a Földközi tenger partvidékére, beleértve a szigeteket is (kivéve Belorusszia). A biztosítás Oroszország és Törökország esetén csak az európai területekre érvényes. A Helyi csomag, Regionális csomag és a Prémium csomag esetében gépjárműmentés szolgáltatást egy biztosítási időszak alatt maximum 2 alkalommal veheti igénybe a Biztosított. Minden további biztosítási esemény kapcsán a Biztosító a szolgáltatás megszervezésére nyújt fedezetet.
Ügyféltájékoztató
A gépjármű asszisztencia biztosításának megkötésében az OVB Vermögensberatung Általános Biztosítási és Pénzügyi Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (MNB regisztrációs szám: 206012405527, székhely: 1138 Budapest, Váci út 140., telefon: +36-1-231-0670, telefax: +36-1-231-0679, e-mail: gepjarmu@office.ovb.hu, honlap: http://www.ovb.hu/, továbbiakban: OVB) működik közre. A folyamat során társaságunk részéről biztosításközvetítőként a TOP LD Kft. (regisztrációs szám: 212011893995, székhely: 9423 Ágfalva, Fő utca 64.), illetve a gazdálkodó szervezet keretén belül természetes személyként Hódi Gábor (regisztrációs szám: 110100101757) vesz részt. Amennyiben Ön a vonatkozó linket mástól kapta, úgy itt azért nem az ő neve szerepel, mert Felügyeleti regisztrációja már nem aktív.

Az OVB valamint a tanácsadó adatait (tevékenységi engedélyét, a közvetítőről nyilvántartott adatok körét) a https://intezmenykereso.mnb.hu/ oldalon ellenőrizheti.

A szükséges nyilatkozatok megtételét követően, a Mapfre Asistencia S.A. Magyarországi Fióktelepe által üzemeltetett elektronikus felületre továbblépve Ön gépjármű asszisztencia biztosítási szerződés megkötésére tehet ajánlatot. Felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy az elektronikus felület üzemeltetője a MAPFRE ASISTENCIA S.A. Magyarországi Fióktelepe (székhely: 1041 Budapest, István út 16., Cg.: 01-17-000339, fő tevékenységi kör: nem életbiztosítás, tel.: +36-1-461-0623, +36-20-370-0403, telefax: +36-1-461-0624, e-mail: info.hu@mapfre.com). MAPFRE ASISTENCIA S.A. Magyarországi Fióktelepének felügyeleti hatósága a Magyar Nemzeti Bank (székhely: 1013 Budapest, Krisztina körút 55.). A Mapfre Asistencia S.A. Magyarországi Fióktelepének alapítója a MAPFRE ASISTENCIA COMPANIA INTERNATIONAL DE SEGUROS Y REASEGUROS S. A., székhelye: Carretera de Pozuelo no 52, 28222 Majadahonda Madrid, Spanyol Királyság.

Annak érdekében, hogy a vonatkozó jogszabályi rendelkezéseken alapuló tájékoztatási kötelezettségeinknek eleget tegyünk, felhívjuk szíves figyelmét a következőkre: A hivatkozott dokumentumokat a későbbiekben is megtalálja a nyomtatvany.ovb.hu oldalon.
Felhívjuk Tisztelt Ügyfelünk szíves figyelmét arra, hogy a felület használatára kizárólag abban az esetben van lehetősége, ha Ön hozzájárul a kizárólagos elektronikus ügyintézéshez.

A továbblépéshez kérjük, fogadja el a lenti nyilatkozatokat!
Nyilatkozat igényfelmérésről: Belföldi nyilvántartásba vett személygépkocsival, kishaszongépjárművel vagy motorral rendelkezem, ezért gépjármű asszisztencia biztosítást szeretnék kötni. Tudomásul veszem, hogy igényeim részletes felmérése a biztosító oldalán a megfelelő módozatok kiválasztásával történik meg.
Nyilatkozat kulcstartó kártyáról (opcionális): Igényt tartok a szolgáltatás igénybevételéhez szükséges telefonszámot tartalmazó kulcstartó kártyára, melyet az OVB küld ki számomra (külön költséggel nem jár) és hozzájárulok azezzel kapcsolatos adatkezeléshez.
Nyilatkozat adatkezelési tájékoztatóról: Nyilatkozom, hogy a magyar nyelvű „OVB Adatkezelési Tájékoztató” dokumentum részemre elektronikus úton való hozzáféréssel átadásra került. Tájékoztatást kaptam arról, hogy a dokumentum rendelkezésemre bocsátott, illetve mindenkor aktuális szövege elektronikus formában elérhető a nyomtatvany.ovb.hu honlapon az „OVB Adatkezelési Tájékoztató” kategóriában, a dokumentum megfelelő időállapotú verziójának kiválasztásával. Az „OVB Adatkezelési Tájékoztató” tartalmát (ideértve különösen az adatkezelések jogalapját, célját, időtartamát, jogaimról szóló tájékoztatást stb.) megismertem és elfogadom. Nyilatkozom, hogy az általam a biztosítási ajánlat megtétele során önkéntesen rendelkezésre bocsátott adatok pontosságáért felelősséget vállalok. Hozzájárulok ahhoz, hogy az ajánlattétel során megadott adatokat a Mapfre Asistencia S.A. Magyarországi Fióktelepe az OVB Vermögensberatung Kft.-nek átadja és azokat az OVB és a megbízásából eljáró, közvetítői tevékenységet végző gazdálkodó szervezetek / természetes személyek az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint kezeljék.
Nyilatkozat ügyféltájékoztatóról: Nyilatkozom, hogy a magyar nyelvű „OVB Ügyféltájékoztató” című dokumentum részemre elektronikus úton való hozzáféréssel megfelelő időben átadásra került. Tájékoztatást kaptam arról, hogy a dokumentum rendelkezésemre bocsátott, illetve mindenkor aktuális szövege elektronikus formában elérhető a nyomtatvany.ovb.hu honlapon az „OVB Ügyféltájékoztató” kategóriában, az „Ügyféltájékoztató - Biztosításközvetítői” elnevezésű dokumentum megfelelő időállapotú verziójának kiválasztásával Az „OVB Ügyféltájékoztató” tartalmát megismertem és elfogadom. Nyilatkozom, hogy az „OVB Ügyféltájékoztató” tartalma számomra világos, pontos, közérthető, egyértelmű, nem félrevezető, tisztességes és részletes. Adatkezelési tájékoztatójában és Távértékesítési tájékoztatójában foglaltakat megismertem és elfogadom.
Nyilatkozat távértékesítési tájékoztatóról: Nyilatkozom, hogy a magyar nyelvű „Tájékoztató távértékesítés keretében közvetített gépjármű asszisztencia biztosítási szerződés megkötését megelőzően” elnevezésű dokumentum részemre elektronikus úton való hozzáféréssel átadásra került, annak tartalmát megismertem és elfogadom.
Nyilatkozat elektronikus ügyintézésről: A kizárólagos elektronikus ügyintézéshez hozzájárulok.
Partnerünk a
Ügyfeleink írták Tanácsadójáról
életbiztosítás | lakásbiztosítás | nyugdíjbiztosítás | egészség-, önsegélyező- és nyugdíjpénztárak | befektetések | pénzügyek | egyszerűen | jobban
Cookie deklaráció Cookie szabályzat