KGFB és Casco biztosítás

KGFB és CASCO kötése több biztosító ajánlatának összehasonlításával
Ügyféltájékoztató
Köszönjük, hogy gépjármű-biztosítási szerződése megkötéséhez az OVB Vermögensberatung Kft.-t (regisztrációs szám: 206012405527, székhely: 1138 Budapest, Váci út 140., telefon: 01-2310670, telefax: 01-2310679, Email: gepjarmu@office.ovb.hu, honlap: http://www.ovb.hu/) választotta.

Ezen az elektronikus felületen Önnek kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási és CASCO biztosítási szerződés megkötésére van lehetősége.

A folyamat során társaságunk részéről biztosításközvetítőként a DEPRO PARTNER Tanácsadó és Szolg. Kft. (regisztrációs szám: 221011200076, székhely: 9700 Szombathely, Viktória utca 7/C. 3/24.), illetve a gazdálkodó szervezet keretén belül természetes személyként Debreczeni Bálint (regisztrációs szám: 109070820827) vesz részt. Amennyiben Ön a vonatkozó linket mástól kapta, úgy itt azért nem az ő neve szerepel, mert Felügyeleti regisztrációja már nem aktív.

Az OVB valamint a tanácsadó adatait (tevékenységi engedélyét, a közvetítőről nyilvántartott adatok körét) a https://intezmenykereso.mnb.hu/ oldalon ellenőrizheti.

Annak érdekében, hogy a vonatkozó jogszabályi rendelkezéseken alapuló tájékoztatási kötelezettségeinknek eleget tegyünk, felhívjuk szíves figyelmét a következőkre: A hivatkozott dokumentumokat a későbbiekben is megtalálja a nyomtatvany.ovb.hu oldalon.
Felhívjuk Tisztelt Ügyfelünk szíves figyelmét arra, hogy a felület használatára kizárólag abban az esetben van lehetősége, ha Ön hozzájárul a kizárólagos elektronikus ügyintézéshez.
Kérjük az elektronikus felület használatát megelőzően az alábbi jelölőnégyzetek kiválasztásával szíveskedjen nyilatkozni a következőkről:

A továbblépéshez kérjük, fogadja el a lenti nyilatkozatokat!
Igényfelmérési nyilatkozat: Nyilatkozom, hogy magyarországi telephelyű gépjármű tulajdonosa vagy üzembentartója vagyok, és kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást illetve CASCO biztosítást kívánok kötni.
Nyilatkozat adatkezelési tájékoztatóról: Nyilatkozom, hogy a magyar nyelvű „OVB Adatkezelési Tájékoztató” dokumentum részemre elektronikus úton való hozzáféréssel átadásra került. Tájékoztatást kaptam arról, hogy a dokumentum rendelkezésemre bocsátott, illetve mindenkor aktuális szövege elektronikus formában elérhető a nyomtatvany.ovb.hu honlapon az „OVB Adatkezelési Tájékoztató” kategóriában, a dokumentum megfelelő időállapotú verziójának kiválasztásával. Az „OVB Adatkezelési Tájékoztató” tartalmát (ideértve különösen az adatkezelések jogalapját, célját, időtartamát, jogaimról szóló tájékoztatást stb.) megismertem és elfogadom. Nyilatkozom, hogy az általam a biztosítási ajánlat megtétele során önkéntesen rendelkezésre bocsátott adatok pontosságáért felelősséget vállalok.
Nyilatkozat ügyféltájékoztatóról: Nyilatkozom, hogy a magyar nyelvű „OVB Ügyféltájékoztató - Biztosításközvetítői” dokumentum részemre elektronikus úton való hozzáféréssel megfelelő időben átadásra került. Tájékoztatást kaptam arról, hogy a dokumentum rendelkezésemre bocsátott, illetve mindenkor aktuális szövege elektronikus formában elérhető a nyomtatvany.ovb.hu honlapon az „OVB Ügyféltájékoztató” kategóriában, az „OVB Ügyféltájékoztató - Biztosításközvetítői” elnevezésű dokumentum megfelelő időállapotú verziójának kiválasztásával Az „OVB Ügyféltájékoztató - Biztosításközvetítői” dokumentum tartalmát megismertem és elfogadom. Nyilatkozom, hogy az „OVB Ügyféltájékoztató - Biztosításközvetítői” dokumentum tartalma számomra világos, pontos, közérthető, egyértelmű, nem félrevezető, tisztességes és részletes.
Nyilatkozat távértékesítési tájékoztatóról: Nyilatkozom, hogy a magyar nyelvű „Tájékoztató távértékesítés keretében közvetített KGFB biztosítási szerződés megkötését megelőzően”, illetve a „Tájékoztató távértékesítés keretében közvetített CASCO biztosítási szerződés megkötését megelőzően” elnevezésű dokumentumok részemre elektronikus úton való hozzáféréssel átadásra kerültek, azok tartalmát megismertem és elfogadom.
Nyilatkozat elektronikus ügyintézésről: A kizárólagos elektronikus ügyintézéshez hozzájárulok.
életbiztosítás | lakásbiztosítás | nyugdíjbiztosítás | egészség-, önsegélyező- és nyugdíjpénztárak | befektetések | pénzügyek | egyszerűen | jobban
Cookie deklaráció Cookie szabályzat