Online utasbiztosítás kötése

Tisztelt Ügyfelünk!

Köszönjük, hogy az utasbiztosítása megkötéséhez az OVB Vermögensberatung Kft.-t (regisztrációs szám: 206012405527, székhely: 1138 Budapest, Váci út 140.) választotta.

Önnek az alábbi linken keresztül az alábbi termék megkötésére van lehetősége: Mapfre utasbiztosítás

Ügyféltájékoztatás és nyilatkozatok

Felhívjuk figyelmét, hogy az adott termék értékesítése során társaságunk ügynökként jár el. Az értékesítés során eljáró tanácsadónk a Hajtó Krisztián EV EV (regisztrációs szám: 219011600101, székhely: 1143 Budapest, Jurisich Miklós utca 24. 1/5.), illetve természetes személyként Hajtó Krisztián (regisztrációs szám: 107071215330). Amennyiben Ön a vonatkozó linket mástól kapta, úgy itt azért nem az ő neve szerepel, mert Felügyeleti regisztrációja már nem aktív.

Az OVB Vermögensberatung Kft. Adatkezelési tájékoztatóját itt érheti el. Az Adatkezelési tájékoztatót a későbbiekben is megtalálja a nyomtatvany.ovb.hu oldalon. Kérjük válassza ott az Adatkezelési tájékoztató kategóriát és ezen belül az Adatkezelési tájékoztató dokumentumot.
Az OVB Vermögensberatung Kft. Ügyféltájékoztatóját itt érheti el. Az Ügyféltájékoztatót a későbbiekben is megtalálja a nyomtatvany.ovb.hu oldalon. Kérjük válassza ott az Ügyféltájékoztató kategóriát és ezen belül a Ügyféltájékoztató - Biztosításközvetítői - MAPFRE ügynöki dokumentumot.

A közeljövőben külföldi vagy belföldi utazást tervezek, ezért utasbiztosítást szeretnék kötni. Tudomásul veszem, hogy igényeim részletes felmérése a biztosító oldalán a megfelelő módozatok kiválasztásával történik meg.
A „Tovább a biztosító oldalára” gombra kattintással kifejezetten kijelentem, hogy az Adatkezelési tájékoztatóban és az Ügyféltájékoztatóban foglalt tájékoztatást megértettem és jóváhagyólag elfogadom, továbbá az általam a biztosítási ajánlat megtétele során önkéntesen rendelkezésre bocsátott adatok pontosságáért felelősséget vállalok, és hozzájárulok ahhoz, hogy ezen adatokat a Mapfre Asistencia S.A. Magyarországi Fióktelepe az OVB Vermögensberatung Kft.-nek átadja és azokat az OVB és a megbízásából eljáró, közvetítői tevékenységet végző gazdálkodó szervezetek / természetes személyek az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint kezeljék.
A továbblépéshez kérjük fogadja el a fenti nyilatkozatokat!

életbiztosítás | lakásbiztosítás | lakástakarékpénztár | nyugdíjbiztosítás | egészség-, önsegélyező- és nyugdíjpénztárak | befektetések | pénzügyek | egyszerűen | jobban