Üdvözlünk az OVB Magyarország karrier oldalán!
Legyél Te is sikeres a pénzügyek világában! Nálunk folyamatos szakmai támogatás mellett építheted saját karriered! Amennyiben érdekel a pénzügyi tanácsadói szakma, ezen az oldalon jobban megismerheted Társaságunkat. Nézd meg, hogyan vélekednek rólunk ügyfeleink, miért szeretnek velünk dolgozni a tanácsadó kollégáink. Jelentkezz hozzánk az önéletrajzod beküldésével! Az oldalon kitölthetsz egy ingyenes kompetenciatesztet, ami segít magadat is jobban megismerni.
Amit az OVB-ről tudni érdemes
Az OVB Európa egyik vezető pénzügyi tanácsadó hálózata, mely már 16 országban nyújt biztos támaszt ügyfelei számára. Magyarországon több, mint 30 éve törekszünk arra, hogy a pénzügyi és biztosítási piacon a legjobb szolgáltatást nyújtsuk. A közvetítői piac meghatározó szereplőjeként fontos számunkra, hogy ügyfeleinknek széleskörű megoldásokat kínáljunk, Tanácsadóinkat pedig kiemelkedő folyamatokkal támogassuk. Átfogó képzési rendszerünk biztosítja, hogy tanácsadó kollégáink ügyfeleink számára értéket teremtsenek miközben maguk is fejlődnek.
Honlapunk
Facebook oldalunk
Társadalmi felelősségvállalás
Munkamódszerünk
Az én nyugdíjam
OVB Trendmánia
OVB Akadémia
Ismerj meg minket bemutatkozó videónk és Tanácsadóink véleménye alapján
Indeed értékelés 5,0 több mint 150 értékelés alapján.
Nézd meg, mit gondolnak rólunk Ügyfeleink
Lilla és Gábor: „Babaváró kölcsönt szerettünk volna felvenni, két elutasítás után az OVB segítségével egyből megtaláltuk a számunkra megfelelő bankot.”
Lilla: „Hihetetlenül egyszerűen és flottul ment minden ügyintézésünk ...”
Te már megismertél minket, most engedd meg, hogy mi is megismerjünk Téged! Jelentkezz hozzánk!
Nincs más dolgod, mint feltölteni önéletrajzodat és motivációs leveledet vagy videódat.
Önéletrajz csatolása*
Kérjük ide töltsd fel pdf vagy word formátumú fényképes önéletrajzodat!
Motivációs szöveg*
Kérjük írd le ide, hogy miért találod vonzónak a pénzügyi tanácsadói munkát, és miért gondolod, Te is sikeres lennél ebben a szakmában!
Motivációs videó*
Amennyiben a videós formát preferálod, úgy töltsd fel a videót egy általad használt videómegosztóra, és másold be ide a linket!
E-mail cím*
Telefonszám*

Kijelentem, hogy az OVB Adatkezelési Szabályzatát és az „OVB Adatkezelési tájékoztató közvetítői tevékenység iránt érdeklődők részére” dokumentum tartalmát (melyek folyamatosan elérhetőek a nyomtatvany.ovb.hu honlapon is) megismertem, azok tartalmát tudomásul veszem és elfogadom. Kijelentem, hogy az OVB Vermögensberatung Kft–től az adatkezelésre vonatkozóan teljeskörű tájékoztatást kaptam.
Ezúton önkéntes és megfelelő tájékoztatáson alapuló hozzájárulásomat adom személyes adataimnak az OVB Vermögensberatung Kft. (székhely: 1138 Budapest, Váci út 140.) adatkezelő illetve adatfeldolgozója általi, az „OVB Adatkezelési tájékoztató közvetítői tevékenység iránt érdeklődők részére” szerinti kezeléséhez. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő illetve adatfeldolgozója részemre e-mailben, telefonon személyre szóló vagy automatikus tájékoztatást adjon. A hozzájárulás visszavonásának módjára vonatkozó tájékoztatást az az OVB „OVB Adatkezelési tájékoztatója” tartalmazza.
A továbblépéshez kérjük töltsd fel önéletrajzod és írj motivációs szöveget vagy linkelj motivációs videót!

Tudj meg többet magadról
Lehetőséged van egy ingyenes kompetenciateszt kitöltésére, mely a Big5 személyiségmodell öt főtényezőjét és azon belül 25 személyiségjegyet mér. A kérdések megválaszolása teljesen anoním és 10-15 perc vesz igénybe. A kitöltés után egyből láthatod az eredményeidet és a szöveges kiértékelést. Azt is megmutatjuk Neked, hogy a magyar lakosság reprezentatív mintájához képest mennyire jellemzőek rád az egyes személyiségjegyek. Amennyiben szeretnéd, a felvételi beszélgetésen segítenek Neked az eredmények értelmezésében (ez teljesen önkéntes), és egyúttal megtudhatod azt is, hogy mely tényezők fontosak a tanácsadói munka szempontjából.
5 fő tulajdonság és 25 altulajdonság mérése
és grafikus kiértékelése
Barátságosság
Extraverzió
Lelkiismeretesség
Neuroticizmus
Nyitottság a tapasztalatokra
Tovább
a tesztre
életbiztosítás | lakásbiztosítás | nyugdíjbiztosítás | egészség-, önsegélyező- és nyugdíjpénztárak | befektetések | pénzügyek | egyszerűen | jobban
cookie deklaráció | cookie szabályzat